İş Təsviri
Zivar Organic
İş öhdəlikləri:
Baş aşbaz tərəfindən müəyyən edilmiş təlimatlara əməl etmək
Ərzaqlardan düzgün istifadə edilməli və ərzaq itkilərinə yol verməmək
Avropa və Milli mətbəx üzrə yeməklərin hazırlanması
Menyunun hazırlanması, yenilənməsi proseslərinə yardım etmək
Təsdiqlənmiş menyunun davamlı şəkildə icrasını təmin etmək
Təyin edilmiş ərazinin hər zaman təmiz və səliqəli saxlanılmasını təmin etmək
Qonaqlarla ünsiyyətdə olan bütün mətbəx işçilərinin hər zaman müştərilərə eksklüziv xidmətlər təqdim etmələrini təmin etmək
Mətbəxdə qida təhlükəsizliyi qaydaları, təmizlik və sanitariya da daxil olmaqla bütün sağlamlıq və təhlükəsizlik qaydalarına əməl etmək.
Xüsusi tələblər:
Aşpazlıq ixtisası üzrə peşə təhsili olanlara üstünlük verilir
Müvafiq vəzifə üzrə otel və ya restoran tipli iaşə müəssisənində təcrübə
Çevik iş qrafiklərində işləmək bacarığı
Sanitariya-gigiyena normaları üzrə vərdişlər.